Mads Hendeliowitz x Atletix Horse

Mads Hendeliowitz är en framstående svensk dressyrryttare som har gjort betydande avtryck inom hästsporten. Med en imponerande karriär och skicklighet har Mads representerat Sverige i internationella tävlingar och bidragit till att höja standarden för dressyren nationellt. 

Hans passion för hästar och engagemang för sporten har gjort honom till en respekterad figur inom dressyrvärlden. Med enastående prestationer och hängivenhet fortsätter Mads Hendeliowitz att vara en ledande kraft och inspirationskälla för den svenska dressyrsporten.

Mads Hendeliowitz och Segersta Equestrian har gemensamt arbetat mot att höja ribban för dressyrsporten i Sverige och internationellt. Med sitt dedikerade engagemang och exceptionella träningsfaciliteter har de bidragit till att forma och utveckla många talangfulla ekipage och hästar. Hendeliowitz och Segersta Equestrian representerar talang, engagemang och högpresterande hästsport.

Vi är stolta att kalla Mads Atletix Horses #1 Team ryttare!

"Vi har nu testat Atletix Horse under en längre tid och jag är helt fascinerad över resultatet jag sett på i princip samtliga hästar. Jag är väldigt glad över att samarbeta med Vanessa och teamet på Atletix Horse!" - Mads

Segersta Hemsida