Atletix Horse rekommenderas av Brunmåla Hästklink

Vi strävar alla efter att våra hästar håller sig friska, helst hela tiden. Men om det oväntade inträffar och skador uppstår, är det av yttersta vikt att få snabb och korrekt vård. När du tar din häst till Brunmåla Hästklinik kan du vara trygg i vetskapen att din bästa vän får rätt vård från allra första början.

De lägger vikt vid detaljerna samtidigt som de bevarar Brunmålas karakteristiska helhet. Brunmåla grundades år 1994 av familjen Brunstedt, och sedan dess har många hästhovar trampat på deras marker. Stallet och anläggningen, som numera har 20 boxar, blev snabbt en naturlig samlingsplats.

De har haft förmånen att ta hand om många skickliga hästar och ryttare i deras inackorderingsstall. Fram till år 2003 tävlade dem nationellt inom hästhoppning, och intresset för omvårdnad och hållbar utveckling av hästar har alltid varit en central del av Brunmålas verksamhet.

Efter att en av deras hästar drabbades av en envis hälta introducerades dem för veterinären Björn Nolting – och det blev en verklig lyckoträff. Deras samarbete fördjupades, och snart började idén om en egen praktik ta form. Den 1 maj 2005 startade det som nu är Brunmåla Hästklinik – ett unikt samarbete mellan en entreprenörsfamilj och en av världens främsta hästveterinärer. 

På hösten 2014 öppnades dörrarna till en ny, imponerande anläggning som förvandlade Brunmåla till en komplett hästklinik med en operationsavdelning för dagkirurgi. Ambitionen är att fortsätta vara bland de allra bästa inom modern hästvård och att upprätthålla samma familjära omsorg och omtanke när du väljer att låta dem ta hand om din allra bästa vän.

Sedan november 2023 är Brunmåla Hästklinik återförsäljare av Atletix Horse.

Brunmålas Hemsida